Er worden regelmatig vragen gesteld over de tweede behandeling. Daarom vooraf een uitleg over de procedure.

Normaal bestaat de procedure uit twee en soms meer behandelingen. De extra behandelingen zijn niet altijd noodzakelijk maar worden echt aangeraden om het resultaat te optimaliseren en te controleren. De cliënt bepaald zelf of de extra behandelingen noodzakelijk zijn. Vandaar dat de prijs van de behandelingen is opgesplitst in een prijs voor de eerste en een voor elke extra behandeling. De kosten voor een extra behandeling bestaan hoofdzakelijk uit die voor de behandeling gebruikte materialen.

Het resultaat kan namelijk licht afwijken van de gewenste, geadviseerde of gevraagde kleur. De eigenschappen van de huid zijn niet voor iedereen gelijk. Dit wordt veroorzaakt doordat de huid wat vochtiger kan zijn, iets meer vet bevat, een andere zuurgraad heeft of van kleur kan verschillen. Hierdoor kunnen kleine kleurverschillen ontstaan ten opzichte van de aangegeven gewenste kleur of kan het pigment op kleine delen wat minder zichtbaar zijn. Ook de vorm kan doordat u gespannen bent en uw gelaatsspieren niet geheel ontspant net even afwijken. Bovendien is het niet altijd duidelijk of de cliënt het nazorg advies heeft gevolgd. Tijdens een extra behandeling is het mogelijk hier rekening mee te houden en het resultaat te optimaliseren. De cliënt mag uiteraard zelf bepalen of een extra behandeling noodzakelijk is. De specialist legt het u graag uit als u vragen heeft. De extra behandelingen kunnen plaatsvinden tot 3 maanden na de eerste behandeling maar niet eerder dan ruim 6 weken na de eerste behandeling omdat de huid eerst moet genezen. Na 3 maanden is er weer sprake van een nieuwe procedure. Na een complete procedure blijft de permanente make voor de meeste mensen een tot wel meer dan 2 jaar mooi.

Wilt u niet extra betalen voor de vervolgbehandelingen dan kunt u een pakket behandelingen afspreken voor een behandeling en één of meer vervolgbehandelingen. De tarieven staan in onze prijslijst op de website. 

Bekijk de prijzen